Verkoop start 26 april 2022

Verkoop start 26 april 2022

Verkoop bijna van start!

Het is bijna zover, de verkoop van het project Nieuwe Morgen, Fase 1 gaat van start op 26 april!
Vanaf 26 april zijn de belangrijkste verkoopstukken online beschikbaar op deze website onder het kopje downloads. Hier vind je o.a. de verkoopbrochure, de prijslijst, de verkoopprocedure, technische omschrijving en beknopte koperskeuzelijst. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact te leggen met de makelaars die je graag van alle informatie over de woningen en bouwnummers voorzien. Heb je liever een gedrukt exemplaar van de verkoopbrochure? Vraag deze dan op bij de makelaars, zij sturen je deze graag toe. Of loop even binnen bij de makelaarskantoren van Staete of Van de Zande.

Inschrijfperiode
Vanaf dinsdag 26 april 10.00 tot en met zondag 8 mei 23:59 kun je jezelf middels het inschrijfformulier op de website officieel inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Heb je, je gedurende de presale periode al ingeschreven voor het project? Ook dan moet je het inschrijfformulier op de website invullen en je definitieve kavelkeuzes kenbaar te maken. Je krijgt daarbij wel een voorrangspositie in de toewijzing van de woningen. Hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan contact op met de makelaar.

Toewijzing en procedure
De toewijzing van de woningen zal in de week van 9 mei plaatsvinden conform de verkoopprocedure, waar je op de website alles over terug kunt lezen. In die week zullen we alle inschrijvers berichten of we één van de woningen van de voorkeur kunnen toewijzen.

Na toewijzing van de woning volgt er een verkoopgesprek bij een van de makelaars en kunnen kandidaten een optie nemen op die woning. In de optieperiode van circa 1,5 week krijgen optanten de tijd om te beslissen of ze gaan kopen. Indien er afgezien wordt van de aankoop volgt er aan afspraak met een reserve-kandidaat voor het desbetreffende bouwnummer.

We streven op deze manier naar een optimale bezetting van alle woningen. Namelijk, hoe sneller de woningen allemaal verkocht zijn, hoe eerder we kunnen starten met de bouw van de woningen in Nieuwe Morgen.