Verkoop Nieuwe Morgen fase 2 van start!

Verkoop Nieuwe Morgen fase 2 van start!

Wil jij ook graag wonen in een gloednieuwe en duurzame nul-op-de-meter-woning in Geerpark? Grijp dat nu je kans, de laatste fase van Nieuwe Morgen is nu in verkoop!

Op een toplocatie vlakbij het wijkpark groeit dit nieuwste en tevens laatste wijkdeel. Er komen 42 koopwoningen in een modern- landelijke architectuur met frisse accenten en mooie details als luifels en veranda’s. Kies voor een van de hoek- en tussenwoningen, een beneden- bovenwoning, ruime tweekapper of een levensloopbestendige woning. In Nieuwe Morgen fase II is er voor ieder wat wils. Alle woningen zijn uiteraard gasloos en nul-op-de-meter, helemaal klaar voor de toekomst dus! 

Verkoopinformatie

Vanaf nu zijn de belangrijkste verkoopstukken online beschikbaar onder het kopje downloads. Hier vind je o.a. de verkoopbrochure, de prijslijst, de verkoopprocedure, technische omschrijving, koperskeuzelijst en de verkooptekeningen. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact te leggen met de makelaars die je graag van alle informatie over de woningen en bouwnummers voorzien en je helpen met het maken van de juiste keuze.

Kom de woningen met eigen ogen bekijken!
save the date 17 juni 2023 10:00 - 12:00 uur

Graag nodigen we je van harte uit op zaterdag 17 juni tussen 10:00 - 12:00 uur in het informatiecentrum Morgenland in het wijkpark van Geerpark. Tijdens de dag van de bouw is de bouwplaats van Nieuwe Morgen fase 1 namelijk gedeeltelijk opengesteld. Je kunt dus een aantal in aanbouw zijnde woningen met eigen ogen van binnen en buiten bekijken. Deze woningen zijn nagenoeg identiek aan die van fase II. Kom dus kijken hoe je in de toekomst kunt wonen!

De makelaars staan voor je klaar in Morgenland om je te voorzien van alle informatie over deze laatste fase van Nieuwe Morgen en helpen je graag met het maken van de juiste voorkeurskeuze. Inschrijven voor het project kan nog tot en met 19 juni. Zien we jou ook op 17 juni tijdens de dag van de bouw?
Schrijf je in!

Vanaf nu tot en met maandag 19 juni 23:59 kun je jezelf middels het inschrijfformulier op deze website officieel inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Heb je, je gedurende de presale periode al ingeschreven voor het project? Ook dan moet je het inschrijfformulier op de website invullen en je definitieve bouwnummerkeuzes kenbaar te maken. Je krijgt daarbij wel een voorrangspositie in de toewijzing van de woningen. Denk goed na over je keuzes, het moment van inschrijven is niet van belang, als het maar uiterlijk op 19 juni gebeurt. 

Vragen?
Wil je graag wat hulp bij het maken van de juiste keuzes of heb je vragen aan de makelaars? Schroom dan niet om contact met ze te leggen:

Van de Zande Makelaardij: 073-5111999 / vlijmen@zande.nl
Staete Makelaars: 073-7820982 / nieuwbouw@staete.nl

Wil je de wijk Geerpark verder verkennen? Kijk dan op www.geerpark.nl