Schetsontwerpen woningtypes

Schetsontwerpen woningtypes

De architectuur krijgt vorm

In de afgelopen periode is Visser en Bouwman architecten druk in de weer geweest met de uitwerking van de woningontwerpen voor de nieuwste wijk in Geerpark: Nieuwe Morgen.
De 38 koopwoningen uit de eerste fase krijgen een modern-landelijke architectuur, met frisse accenten en mooie details, net zoals in het wijkdeel Tot Morgen. Alle woningen zijn gasloos en nul-op-de-meter. Je woont dus duurzaam en met een hele lage of zelfs geen energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst! Hierbij delen we je graag als eerste een ‘sneak-preview’ van de mooie woningontwerpen:
4x twee-onder-één-kapwoning:
tweekappers

2x twee-onder-één-kapwoning met veranda
tweekapper_veranda
2x levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoning 
levensloopbestendige_tweekapper
20x hoek- en tussenwoning
rijwoningen_rood
rijwoningen_zand
10x parkwoning
rugaanrug

Planning en verkoop

Op dit moment worden de verkoopstukken verder uitgewerkt en aansluitend zal de omgevingsvergunning worden aangevraagd. De woningen komen naar verwachting in april 2022 in verkoop. In aanloop naar deze periode zal er medio maart een presale worden gestart, waarbij je je interesse in een van de woningen kenbaar kunt maken. Je krijgt daarmee een voorrangspositie bij de uiteindelijke toewijzing van de woningen, dus zorg dat je er op tijd bij bent!
Uiteraard wordt je als belangstellende als eerste op de hoogte gebracht van de presale en verkoop. Schrijf je daarom onder aan deze pagina in voor de nieuwsbrief. 

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de makelaars van Staete of van de Zande. Zij staan je graag te woord.