Presale 23 maart van start!

Presale 23 maart van start!

Hoe ver zijn we?

De verkoop van Nieuwe Morgen fase 1 komt steeds dichterbij en we krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een pre-sale!

Hoe werkt de presale?

Vanaf 23 maart 2022 vind je op de website per woningtype en per bouwnummer alle informatie die voorhanden is. Zo zie je er de circa perceelsoppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de types, impressies en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.

Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het pre-saleformulier invullen. Als je het pre-saleformulier vóór 3 april 2022 invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Start verkoop naar verwachting in april/mei 2022

Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment wat naar verwachting in april/mei 2022 zal plaatsvinden. Op dat moment wordt de brochure en de definitieve prijslijst beschikbaar. Je kun je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er op dat moment ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en kopersbegeleider.

Op de hoogte blijven?

Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor de presale en de start verkoop en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hieronder dan in voor onze nieuwsbrief.