Pre-sale Nieuwe Morgen fase 2 van start!

Pre-sale Nieuwe Morgen fase 2 van start!

Hoe ver zijn we?

De verkoop van de laatste fase in Geerpark gaat binnenkort van start, Nieuwe Morgen fase 2. Wil jij ook graag wonen in Geerpark, grijp dat nu je kans! De woningen van deze nieuwe fase worden op het moment uitgewerkt. In aanloop op de officiële verkoop starten we met een pre-sale!

Hoe werkt de presale?

Vanaf nu tref je op de website per woningtype en per bouwnummer alle informatie die voorhanden is over de 42 nieuwe woningen. Zo zie je er de circa perceelsoppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de types, impressies en een prijsindicatie/prijsrange. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld vlak voor de officiele verkoop.

Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het pre-saleformulier invullen. Als je het pre-saleformulier vóór 31 mei 2023 invult dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen als je je inschrijft voor de definitieve start verkoop. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Schrijf je hier direct in!

Start verkoop naar verwachting in juni 2023

Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment wat naar verwachting in juni 2023 zal plaatsvinden. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er op dat moment ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en kopersbegeleider.

Op de hoogte blijven?

Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor de start verkoop en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hieronder dan in voor onze nieuwsbrief.