Geslaagde Startbouwviering voor laatste fase nieuwbouwproject Geerpark in Vlijmen

Geslaagde Startbouwviering voor laatste fase nieuwbouwproject Geerpark in Vlijmen

Op 2 mei 2024 werd een feestelijke happening georganiseerd ter ere van de start van de bouw van de laatste fase van Geerpark Vlijmen, Nieuwe Morgen Fase 2. Deze viering, georganiseerd door Geerpark B.V., bracht alle kopers en projectbetrokkenen samen om deze mijlpaal te vieren.

De festiviteiten begonnen met een warm welkom op het terrein, waar Peter Heuvelink, namens Geerpark B.V., iedereen welkom heette. Marcel Ruijsch van Janssen de Jong Bouw Zuid nam de kopers vervolgens mee in de bouwplanning. Ter afsluiting nam de wethouder Johan Meesters, van de gemeente Heusden, het podium om zijn enthousiasme voor dit project te uiten en de kopers te verwelkomen in de gemeente Heusden. Er werd met alle kopers en betrokken een toost uitgebracht op een voorspoedige bouw. Na deze officiële momenten kregen de kopers de gelegenheid om de bouwplaats te bezichtigen en in een gezellige sfeer kennis te maken met hun toekomstige buren.

De woningen van Nieuwe Morgen Fase 2 bestaan uit 42 koopwoningen en 6 huurwoningen van verschillende typologieën. Ze hebben een moderne-landelijke architectuur met verfrissende accenten en fraaie details zoals luifels en veranda's. Deze woningen zijn gasloos en nul-op-de-meter, met hoogrendement bodemwarmtepompen, wat resulteert in duurzaam wonen met een aanzienlijk lage energierekening.

Geerpark, gelegen aan de rand van het dorp Vlijmen en met Den Bosch om de hoek, is een prachtige woonomgeving geworden. Deze duurzame woonwijk groeit harmonieus tussen de waterslinger en het park. Buiten zijn en spelen zijn hier vanzelfsprekend, met een prachtig aangelegd park inclusief fruitboomgaard en het uitnodigende Laarzenpad.

Met deze bouwviering is de toekomst van Nieuwe Morgen Fase 2 in Geerpark officieel ingeluid. Een toekomst waarin duurzaamheid, gemeenschapszin en comfort hand in hand gaan. Het is een bevestiging van de visie op een prachtige, leefbare wijk die klaar is voor de uitdagingen van morgen.