Bouw Nieuwe Morgen fase 2 van start!

Bouw Nieuwe Morgen fase 2 van start!

Goed nieuws want de bouw van de 42 koopwoningen en 6 huurwoningen van Nieuwe Morgen fase 2 is vandaag, 19 februari 2024, van start gegaan!

Janssen de Jong Bouw is in opdracht van Geerpark BV gestart met het ontgraven van de funderingen van deze laatste deelfase van Geerpark Vlijmen. Wederom prachtig gelegen aan de waterslinger en de Tuinbouwweg. De woningen worden, net als de eerste fase, gebouwd in de kenmerkende modern-landelijke architectuurstijl vol rijk details zoals topgevels, houtlookdelen, grote overstekken, sierlijke luifels en veranda’s.

Uiteraard zijn alle woningen nul-op-de-meter en heel comfortabel. De woningen worden traditioneel gebouwd, wat een bouwtijd van ongeveer 12 maanden betekent.

Belangstelling in een van de laatste woningen?
Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar. Neem snel een kijkje op de kavelkaart voor meer informatie.

Vragen?
Wil je meer informatie over de woningen of heb je andere vragen dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met een van de makelaars:  
Van de Zande Makelaardij: 073-5111999 / vlijmen@zande.nl
Staete Makelaars: 073-7820982 / nieuwbouw@staete.nl

Huurwoningen
De huurwoningen worden gebouwd voor woningstichting Woonveste. Voor meer informatie over de huurwoningen of om je in te schrijven voor een woning, neem dan een kijkje op de website van Woonveste