Bezoek Geerpark op de NVM openhuizendag!

Bezoek Geerpark op de NVM openhuizendag!

Bezoek op zaterdag 30 september 2023 tussen 11:00 - 13:00 uur de NVM openhuizendag in Geerpark Vlijmen!

Op deze dag stellen we een hoek- en tussenwoning, een tweekapper en een levensloopbestendige woning open op de bouwplaats van Nieuwe Morgen fase 1. De ideale dag om de in aanbouw zijnde woningen met eigen ogen te bekijken en al je vragen op de aanwezige makelaars af te vuren. Er zijn namelijk nog een aantal van dezelfde woningen te koop in Nieuwe Morgen fase 2. Bekijk hier de actuele beschikbaarheid van de woningen. Voor je het weet zijn we jouw toekomstige droomwoning aan het bouwen in Nieuwe Morgen fase 2. We verwachten de bouw van deze allerlaatste fase van Geerpark begin 2024 op te starten. Wees er dus op tijd bij en kom op zaterdag 30 september zelf een kijkje nemen.

Je hoeft voor een bezoek aan de NVM openhuizendag geen afspraak in te plannen en bent tussen 11:00 - 13:00 uur van harte welkom op de bouwplaats. We zullen de entree tot de bouwplaats (ter plaatse van de tweekappers) aankondigen met vlaggenmasten. Daar zal de makelaar je ontvangen en rondleiden door een tweekapper, hoek- en tussenwoning of een levensloopbestendige woning. Aan jou de keuze!

Heb je nog vragen, schroom dan niet om contact te leggen met de makelaars. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.