Al ruim 60% van Nieuwe Morgen fase 2 verkocht!

Al ruim 60% van Nieuwe Morgen fase 2 verkocht!

De verkoop van de laatste fase van Nieuwe Morgen verloopt voorspoedig. Op dit moment is er al ruim 60% van de woningen verkocht.

In Geerpark Vlijmen bepaal jij zelf wanneer je de rust of de drukte opzoekt, je woont op steenworp afstand van het centrum van Vlijmen en Den Bosch, maar je bent tegelijkertijd omringt met natuur en het grote wijkpark. Heb jij ook interesse om in deze fijne omgeving te wonen, bekijk dan de kavelkaart, voor de actuele beschikbaarheid. Klik hier om je direct in te schrijven voor de woningen van je voorkeur Vlijmen, Nieuwe Morgen - Inschrijfformulier (nieuwemorgengeerpark.nl) Wees er op tijd bij, want het is de laatste en daarmee afrondende fase van deze fijne en duurzame wijk Geerpark.

De bouwlocatie is recent bouwrijp gemaakt, de verwachting is dat de bouw in het nieuwe jaar opgestart zal gaan worden.  De bouw van fase 1 van het plan in Geerpark ‘nieuwe morgen’ is ook nog steeds in volle gang en verloopt voorspoedig. De eerste woningen zullen dit najaar opgeleverd gaan worden.